Met specialisaties als metaalbewerking, draaiwerkzaamheden, laswerkzaamheden, maar ook op maat gemaakte buddyseats,
electra- en elektronica aanpassingen, sproeierkits, spuitwerk en poedercoating, kunnen we vrijwel alles realiseren op het gebied
van custom bikes.
Hardware

U kunt denken aan een geheel nieuw subframe, waaronder zo’n mooie loop voor een café racer zadel behoord, maar ook aan een geheel ander soort subframe.
Spuitwerk en poedercoating

Het spuitwerk van tanks, zijkappen, spatborden, kroonplaten enzovoorts, voeren wij ook uit, hierbij word gebruik gemaakt van twee componenten spuitlak, vervolgens wordt het onderdeel beschermd door een blanke lak.
Voor de kleinere onderdelen van de motor, die u in een andere kleur wenst te hebben, kunt het beste kiezen voor poedercoating. U kunt hierbij denken aan stepjes, pedalen, hevels, maar bijvoorbeeld ook koplampen.
Elektra / Elektronica

Nieuwe koplampen, knipperlichten, achterlichten, maar ook het aansluiten van tellers kunnen wij doen. Indien nodig weten wij hoe we gebruik moeten maken van diodes, weerstanden, zekeringen en relais.
Finetuning

Bij het monteren van een power luchtfilter komt iets meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Door de verhoogde luchtinlaat is het benzine/luchtmengsel niet meer correct, waardoor de motor vervolgens niet langer correct draait. In dat geval bieden onze custom sproeierkits de oplossing.
Seats

Voor een aangepast subframe moet ook een aangepaste buddyseat gemaakt worden, hiervoor maken wij op het subframe een zogeheten seatpan op maat, vervolgens wordt deze met skaileer of echt leer bekleed. Het laatste kan in elke gewenste bij de motor passende kleur.
Custom Bikes

Indien u interesse heeft in een van onze diensten of een motor heeft staan die u graag wilt laten aanpassen. Een voorbeeld online heeft gezien van uw droommotor. Neem dan contact met ons op. We zullen dan alle mogelijkheden met u bespreken, vervolgens ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte, waarna, indien u akkoord bent, wij starten met de bouw van de custom bike.